Kentänhoidon terveiset

Saimme vihdoinkin kauan kaivattua lämpöä ja kosteuttakin on ollut riittävästi. Luonto herää ja ruoho alkaa kasvamaan kovaa vauhtia. Kentällä on tehty perinteisiä kevättöitä, kuten hiekoitusta, rei’itystä ja lannoitusta. Lisäksi griinien aukkopaikkoja on päästy kylvämään ja niiden kasvua odotetaan. Griinejä on jyrätty tasaisemmaksi useasti ja leikataan nyt joka päivä 4mm leikkuukorkeuteen. Griineille tehty lannoitus antaa sen verran kasvuvoimaa, että griinien leikkuukorkeus on lähes tuplaantunut iltapelaajien griineille saapuessa. 18 viheriö saa nyt kaipaamaansa hoitoa ja pian sekin päästään ottamaan käyttöön.

Rantaan on valmistunut hieno par 3 rata, jossa on kolme lyhyempää väylää. Käy testaamassa ja tuo kaverisi tai tuttu juniori kokeilemaan ”oikeaa” golfia veloituksetta. Ja onhan se lähipelin treenaaminen melko tärkeää kokeneemmallekin golfarille.

Kentänhoitoa tehdään nyt paljon ja tekin näette kenttähenkilökuntaa varmasti useammin. Muistetaan huomioida heidät ja kaikki muutkin kentällä liikkujat. Mukavaa kevään jatkoa kaikille!

t: kenttäväki

Scroll to Top