Kauden viimeinen viikkokisa

Keskiviikkona, 15.9. pelattiin senioreiden kauden viimeinen viikkokisa, nyt Tawastilla. Sääennuste edeltävinä päivinä oli aika haasteellinen, jolla seikalla lienee osaltaa vaikutus pelaajamäärään. Vain 49 urhoollista ilmestyi paikalle. Sää oli kuitenkin ennustetta huomattavasti parempi, joten loppujen lopuksi aivan kelvollinen pelisää. Lisäkiihokkeena tässä kisassa oli matkatoimisto DeTourin mukana olo. Luvassa oli kaikkien sarjojen parhaille hcp-tuloksen tehneille 300€ matkalahjakortti. Vuosittainhan Tawastilla on pelattu senioreidelle tarkoitettu DeTour-kisa, mutta tänä vuonna ei sopivaa päiväälöytynyt, joten yhdistettiin kaksi tapahtumaa.

Kenttähän oli vielä varsin hyvässä kunnossa, joten tuloksetkin muodostuivat varsin hyviksi. N 50 lp hcp voitti ja lahjakortin saalisti Auli Ruokonen tuloksella 74. N 70 pb hcp paras oli Paula Paakkari-Kaukonen pistein 40. Ei muuta kuin matkaa varaamaan. M 50 lp hcp lahjakortin nouti Ari Heikkilä tuloksella 69. M 70 pb hcp-sarjan lahjakortti jäi sitten palkintojen jakajan käteen tuloksella 39. Olli pelasi kyllä saman tuloksenmutta tällä kertaa pienempi tasoitus ratkaisi. Jos mahdollista, voisin kyllä lahjoittaa kortin Ollille niin pääsisi yhdessä Aulin kanssa matkalle. Itse suuntaan hiukan lännemmäksi. Scr lyöntipelipuolella kovinta jälkeä tekivät tietty Juha Selin 77 ja Kari Anttonen 80. Erja pelasi tuttuun tapaan sarjansa voittoon tuloksella 88.

Koko turnauksen parhaat jäivät vielä palkitsematta, koska taulukoista havaittiin joitain tarkistuksen kohteita. Sovittiin niin, että aulankolaiset palkintojen saajat saavat  kirjekuorensa omissa päättäjäisisään ja tawastilaiset vastaavasti omissaa viikon kuluttua. Sitä ennen käydään läpi uudestaan kaikki kisat ja pisteet, jotta virheiltä vältyttäisiin. Taulukko löytyy vähän ajan kuluttua Aulangon sivuilta ” jäsenet, kilpailut, kilpailusarjojen pistetilanteet”.

Tawastin senioreilla on oma päätöskisansa vielä ensi keskiviikkona, 21.9. yhteislähtönä kello 10. Luvassa on hyviä palkintoja niin hcp- kuin scr-sarjankin parhaille. Lisäksi pari erikoiskilpailua, joukkuekisa ja kirsikkana kakun päällä kaiken päättävä lounas sekä täytekakkukahvit, ei kuitenkaan kirsikka- vaan mansikka. Eikä maksa mitään!