Kauden avauskisa Kevät Scramble Tawastilla

\"\"

Lauantaina 27.4 pelattiin Tawastilla kauden avauskisa. Taisipa olla ennätysaikainen. Varsinainen avajaiskisahan oli suunniteltu pelattavaksi vasta 4.5, mutta aikainen kevät kypsytti kentän ennätysaikasin pelikuntoon ja niinpä ripeä toimarimme tarttui haasteeseen ja polkaisi alta aikayksikön ylimääräisen koitoksen.
Mukavat 28 paria olivat hoksanneet haasteen ja saapuivat paikalle. Ja mikäpä oli pelatessa. Sään haltija helli meitä todella hienosti, aurinko paistoi, tuulta ei juuri nimeksikään, lämpöä sitäkin enemmän. Kyllä kelpasi antaa pallolle kyytiä.
Ja kyllähän pallo saikin kyytiä. Scramblea pelattiin kahden hengen joukkuein. Tasoituksettoman kisan voittajapari Harri Juvonen – Ville Kuronen pelasivat tuloksen 62 eli kymmenen alle. \"\"\"\"

Miesten korttiin mahtuui jopa yksi bogey väylällä 12. Mitähän siinä tapahtui? Vastapainoksi sitten kaksi eaglea ja seitsemän birdietä. Pareja löytyi 8. Ajankohta huomioiden aika suoritus. Tasoituksella 0 he voittivat myös tasoituksellisen kisan, mutta vanhan tavan mukaan vain yksi palkinto per pari nosti parin Antti Helmi – Ville Räntilä pokkaamaan ykköspalkinnon tässä kisassa yhden lyönnin huonommalla tuloksella.
Tästä on hyvä jatkaa Vappuun ja vappuviikon lauantain viralliseen avajaiskisaan Members Onlyyn, johon tietenkin toivomme runsasta osanottoa. Monellehan meistä näissä kisoissa pääasia ei ole voitto, vaan reippailu raikkaassa luonnossa hyvässä seurassa. Kyllähän se menestyminenkin hienolta tuntuisi, jos kohdalle sattuisi, mutta se pitää sitten ansaita.

Kilpailunjohtaja Heikki Aaltonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top