Juhannus Golf pelattiin lopulta hyvässä kelissä!

\"\"

Juhannus Golfin perinteisiin kuuluu epävakainen sää, kapteenin suunnittelema epämääräinen rata sekä bägit täynnä juomaa. Pelimuoto on 3 hengen Texas Scramble, 9 reikää golfia + erikoistehtäviä mm. tikanheitto, chippi renkaaseen sekä krokettirata. Ennen kilpailua sää näytti todella huonolle, mutta kilpailu päästiin pelaamaan lopulta erittäin hyvässä kelissä, sateenvarjoakaan ei tarvinnut avata.

Voittajajoukkueessa pelasivat Jussi Luokomaa, Anna-Maija Mikkotervo sekä Laura Hyönä (kuva). Toiseksi sijoittuivat Samuel Sjövall ja Erik Pelander, kolmansia olivat Raimo Malmi, Tapani Still ja Minna Riihimäki. Palkintopöytä oli runsas, kiitos sponsoreille ja yhteistyökumppaneille.

Kilpailun jälkeen saimme nauttia erinomaisia RIBsejä sekä muita ravintolan antimia.

Yön hämärinä tunteina, viimeiset klubilla olleet pelaajat ottivat mittaa perinteisessä puttikilpailussa vaikka Kekäläisen Seppoa eikä Tom Wäyrystä näkynyt. Tämän vuoden puttikilpailun voittaja oli Pekka Nenonen, voittopotin summa oli merkittävä.

Tapahtuma ei päättynyt vielä tähän, vaan innokkaimmat pelaajat lähtivät ottamaan mittaa toisistaan kolmen väylän erikoiskilpailulla. Tarina ei kerro, miten tämä kilpailu päättyi mutta hauskaa kuulemma oli.

Kiitos kaikille osallistujille

-kapteeni

Scroll to Top