Juha Selin M50-maajoukkueeseen

\"\"Juha Selin valittiin M50-maajoukkueeseen, joka pelaa EGA:n eli Euroopan golfliiton seniorijoukkuemestaruudesta syyskuun 4.-9. päivinä Ruotsin Malmössä PGA Sweden National-kentällä.

Ainakin meidän, ja varmaan monen muunkin mielestä valinta oli odotettu, ansaittu ja itsestäänselvyys. Juhan otteet tämän kauden kisoissa ovat olleet sitä luokkaa, ettei muuhun johtopäätökseen olisi voinut päätyäkään. Toinen itsestäänselvyys oli varmasti Keimolan Jukka Lehtosen valinta. OnGolfin osakilpailun voitto ja Suomenmestaruus olivat kovaa valuuttaa. Joukkueessa vaihtuvuus oli suurta johtuen varmasti ainakin osittain ikärajan muutoksesta.

Tawastille vuosi on ollut yhtä juhlaa. Kerttu Hiltunen, Tuomas Nukari, Juha Selin, Heikki Vehkaperä, siinä nelikko, jollaista saa tästä valtakunnasta hakea. Luulen, ettei löydy montaa muuta seuraa, jolla olisi esittää neljä maajoukkuepelaajaa samana vuonna. Olkaamme ylpeitä jäsentemme hienoista saavutuksista! Nyt vain miettimään, miten tämä hyödynnetään seuran muussa toiminnassa.

Scroll to Top