Haluaisitko nauttia osakkeenomistajan eduista?

Tawast Golf on viime vuosina panostanut huomattavan paljon osakkeenomistajien etuihin. Mikäli sinua kiinnostaa nämä edut, niin Tawast Golfille on annettu välitettäväksi muutama osake veloituksetta. Lisätiedot osakkeista toimitusjohtaja Lauri Manniselta 044-3306131 tai lauri.manninen@tawastgolf.fi

Uusimpina osakkeenomistajan etuina ovat omaa osakettaan käyttävien osakkaiden veloitukseton viiden kentän vierailuoikeus. Osakkeenomistajana pelaat siis veloituksetta kesäkuukausina aina myös jollain toisella kentällä. Viiden kentän vaihtokenttiä ovat Nurmijärvi, HyviGolf, Tammer Golf, Hirvihaara sekä Lahden Golf. Vaihtokentillä pelattavien kierrosten määrää ei ole rajattu. Huom! Viiden kentän etu koskee vain osakkaita jotka käyttävät itse henkilökohtaisen pelioikeuden (bag-merkki).

Alla muut osakkaan toistaiseksi voimassa olevat edut:

  • VAIHTOPELIOIKEUS AULANGOLLE HINTAAN 135€ (vuokrapelaajan maksu on 195€).
  • OSAKKAAN VIERAAN GREEN FEE ½ HINTAAN. norm. arkisin 55€ ja viikonloppuisin 65€, osakkaan tulee olla itse mukana ko. lähdössä. Max. 3 vierasta kerrallaan puoleen hintaan, muut 40€/kpl, ei voi yhdistää muita etuja). Edun voi käyttää viisi kertaa kesässä ja etuhinta lasketaan 18 reiän kierroksesta.
  • OSAKKAAT VOIVAT VARATA TIIAIKOJA 14 PÄIVÄÄ ETUKÄTEEN (vuokrapelioikeudella pelaavat 5 päivää etukäteen ja vieraspelaajat 3 päivää etukäteen).
  • POLETTIKORTIT ERIKOISHINTAAN: Tawast Golfissa 10 kpl kortti= 20€ (norm. 25€) 30 kpl kortti= 45€ (norm. 55€).
  • KLUBIRAVINTOLA: Lounasetu: maksa 10 lounasta, saat kaksi ilmaista kaupan päälle. Osakkaan kahvi 1,50 € (norm. 2 €).
  • PRO SHOP: Osakaskorttia näyttämällä 10 % alennus pro shop tuotteista (ostoksen ollessa yli 10€) ja 20% alennus ostoksen ollessa yli 200€. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
  • OSAKKAILLE VELOITUKSETTOMIA OPETUSTUNTEJA. PGA Pro Olli Tapolan järjestämät osakastunnit julkaistaan keväällä.
  • OSAKKAANA PELAAT AINA VUOKRAPELAAJAA EDULLISEMMIN!

\"\"

Scroll to Top