Golfkausi lähestyy! Uutiskirje 4/2020

Etkö saanut uutiskirjettä sähköpostiisi? Tarkista yhteystietosi omasta NexGolfista ja kurkkaa myös roskaposti, välillä se sujahtaa myös sinne. Tässä tietoa tulevasta:

Korona on sotkenut kaikkien päivärytmit, mutta onneksi golfin pelaaminen onnistuu ja siihen myös kannustetaan. Meillä Tawastissa odotellaan hieman lämpimämpää säätä ja sen myötä kentän aukeamista. Rangekoneet pyritään avaamaan lähipäivinä, mutta kylmät yöt ovat vielä esteenä tälle (tällä hetkellä range toimii itsepalveluperiaatteella). Säiden salliessa kentän avaaminen voi tapahtua nopeastikin, eli nyt on syytä kaivaa mailat esiin ja huolehtia, että kaikki golfyhtiölle/ seuralle ilmoitettavat tiedot ovat ajan tasalla.

Jo tässä vaiheessa haluamme tiedottaa, että golfkausi tullaan aloittamaan eritysjärjestelyin ja asiakaspalvelua joudutaan karsimaan varsin paljon. Normaalisti toivomme, mutta nyt vaadimme, että kaikki pelaajat hoitavat pelioikeuksiin sekä jäsenyyksiin liittyvät asiat etukäteen sähköpostitse (tawast@tawastgolf.fi) tai puhelimitse 0600-550060 (pvm/mpm +0,80€/min). Mikäli pelioikeus on esimerkiksi nimeämättä ennen ensimmäistä kierrosta ei pelaaminen ole tuolloin mahdollista ja sama pätee myös maksujen suhteen.

Suomen Golfliitto suosittelee pelaamista kahden hengen ryhmissä ja tämä tarkoittaa, että pelaajia mahtuu kentälle huomattavasti normaalia vähemmän. Pelaamiseen tulee myös monta muutakin ohjeistusta ja niiden takia on äärimmäisen tärkeää, että kaikki asiat on hoidettu kuntoon ennen kentälle menemistä.

Kaikki alkukauden tapahtumat on peruttu ja ne pyritään järjestämään tilanteen niin salliessa myöhemmin kesällä.

Alla huomioita Covid-19 vaikutuksista pelaamiseen ja klubilla käymiseen

·      Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.
·      Ota mukaan oma golfkärry tai kanna bägiä. Klubin lainakärryt ovat pois käytöstä toistaiseksi, mutta koitamme löytää tähän toimintamallin pikimmiten.
·      Ethän kättele tai halaile pelikavereita.
·      Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, n. 5 metriä.
·      Käytä ainoastaan omia pelivälineitä
·      Kentällä olevat pallopesurit ja roskakorit ovat pois käytöstä.
·      Kentillä ei ole bunkkeriharavoita. Tasoitathan hiekan mailan lavalla tai jalalla.
·      Pidä lipputanko reiässä äläkä koske siihen. Henkilökunta pesee tangot päivittäin.
·      Reikien pohjalle tullaan todennäköisesti asentamaan lieriöt, jotta pallon saa nostettua helpommin reiästä. Ethän nosta muiden palloa reiästä.
·      Kaikki maksut hoidetaan lähimaksulla tai etukäteen tilille.
·      Rangen latauskortteja ei ladata alkukaudesta. Range toimii lähimaksulla (pankki/ luottokortti) sekä aiemmin ladatuilla latauskorteilla.
·      Rangella saa lyödä ainoastaan lyöntimatoilta ja mattojen lukumäärällä rajataan käyttäjämäärää.
·      Alkuvaiheessa Caddiemasterin toimisto pidetään kiinni. Caddiemasterin toimiston lisäksi ravintola, suihkutilat ja kaikki WC:t ovat pois käytöstä toistaiseksi. Näin vältetään mahdollisia altistumistilanteita kaikkien osalta. Tilannetta arvioidaan päivittäin ja tavoitteena on saada Caddiemaster avattua vielä alkukesän aikana. Kun Caddiemaster saadaan auki, niin myyntiin voidaan ottaa rajattu valikoima myytäviä tuotteita (Pro Shopin tuotteet sekä kahvilan tuotteista mm. limut, kahvit, miedot alkoholit ja kenties jotain pientä syötävää).

Muut rajoitukset 

·      Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.
·      Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
·      Jos olet palannut ulkomailta, pidäthän 14 vrk karanteenin paluusi jälkeen, ja saavut pelaamaan vasta tämän jälkeen.
·      Kaikkien golfkentälle tulevien ulkoilijoiden pyydetään välttämään kaikenlaisia joukkoparveiluita esim. parkkialueella. Kun auto on jätetty parkkiruutuun, suunnataan välittömästi kohti lähtötiitä, välttäen isompien ryhmien kokoontumisia juttutuokioille.
·      Kaikkien pitää ottaa huomioon tartuntariski ja omalla toiminnallaan estämään tautia leviämästä.
·      Yli 70 vuotiaita ja muita riskiryhmiin kuuluvia pyydetään noudattamaan valtioneuvoston toimintaohjetta (Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan (karanteenia vastaavat olosuhteet), poislukien kansanedustajat, valtiojohto ja kunnalliset luottamushenkilöt. Me tawastilaiset tahdomme painottaa hallituksen määräämissä toimintaohjeissa erityisesti sitä, että nyt on erittäin tärkeää suojata erityisesti yli 70-vuotiaat henkilöt koronavirustartunnalta. Ikäihmisillä on selkeästi nuoria ihmisiä suurempi riski saada taudista vakavia, sairaalahoitoa vaativia oireita.

PS. Tämän kaiken keskellä hyvä uutinen on se, että kenttä ja etenkin griinit ovat talvehtineet todella hyvin ja olemme hyvinkin optimistisia onnistuneen kauden saamiseksi 🙂

Seuraamme tiiviisti koronaepidemian kehittymistä ja informoimme tilanteen kehittymisestä. Tästä voit lukea Golfliiton ajankohtaiset tiedotukset koronasta.

Tarkemmat ohjeet pelaamiseen, autoihin, kärryihin, maksuihin ja lähtöaikoihin julkaisemme lähempänä kauden alkua.
Scroll to Top