Golfautojen uudet ominaisuudet

Olemme ottaneet käyttöön viimeistä huutoa olevat golfautot, teidän nautinnon lisäämiseksi, golfautoissa on gps-paikantimella varustetut laitteet.

Yhdeksässä uudessa golfautossa on nyt käytössä GPS-järjestelmä ja autot on varusteltu laadukkailla premium -nahkapenkeillä.

Autojen etuosassa ylhäällä on näyttö, joka kertoo etäisyyden griinin keskikohtaan, sekä mahdolliset varoitukset kielletyistä alueista.

\"\"

Autojen kulkua tiettyihin paikkoihin on rajoitettu. Griinit, vesiesteet ja kentän ulkorajat on merkitty kielletyiksi alueiksi. Näitä kohti kulkiessa auto varoittaa piippauksella ja hetken päästä auton virta katkeaa. Suosittelemme ajamista mahdollisimman paljon raffissa ja golfautoille tarkoitetuilla poluilla.

Näyttöön tulee ilmoitus ”vesieste, Griini tai muu kielletty alue”. Käytössä on reverse only- toiminto eli auton voi peruuttaa pois kielletyltä alueelta, jolloin auton virta taas aktivoituu.

Klubin piha-alueella on voimassa rajoitettu ajonopeus, joka poistuu automaattisesti ajettuasi lyöntipaikalle.

Jos pelatessasi ilmenee ongelmia auton käytössä tai haluat antaa palautetta gps-järjestelmän toimivuudesta autamme mielellämme.

\"\"

Ystävällisin terveisin:

Tuomas/Head caddiemaster

Scroll to Top