Ennakkoasetelmat viikkokisojen finaaliin.

Viimeistä vaille valmis. Senioreiden viikkokisojen viimeinen osakilpailu pelataan ensi keskiviikkona Tawastin kentällä. Kello 9 startataan yhteislähtönä ja miss Fortunaa on tällä kertaa hiukan avustettu. Tiettyihin lähtöihin on pyritty saamaan mitaliehdokkaita, jotta jännitys säilyisi loppuun saakka ja pelaajat saisivat hiukan lisäbuustia peliinsä. Kun tulospalvelu hoidetaan Nexgolfin kautta niin sieltähän voi myös aina kurkkia hiukan lisäjännitystä peliinsä niiden potentiaalisten mitaliehdokkaiden osalta, jotka pelaa eri lähdöissä. Tosiasiahan on, että joissakin sarjoissa on jopa kymmenisen kandidaattia jäljellä ja ne kaikkihan eivät tietenkään voi pelata samassa lähdössä.

Puolessa sarjoissa, joita on siis kaikkiaan 8, on voittaja jo selvillä. M 50 hcp mestari tulee olemaan Risto Saari. N 50 hcp voittaja on tänä vuonna Anitta Kärkkäinen. N 50 scr paras on Tuija Herbst, joka lähtikin jo  etelän lämpöön. N 70 scr-sarjassa Rakel Marin on jo tavoittamattomissa. Onneksi kaikille jo voittonsa varmistaneille. Näissäkin sarjoissa on kyllä vielä jännitystä, sillä kolme parasta kustakin sarjasta palkitaan.

M 50 hcp-sarjassa muut mitalit ovat neljän kauppa. M 50 scr-sarjassa voitosta kamppailevat Risto ja Anttosen Kari. Pronssiin on mahdollisuus vielä viidellä pelaajalla. M 70 hcp-sarjassa kaikki on vielä auki. Mitalimahdollisuudet on vielä kahdellatoista pelaajalla. Tulossa tosi sähköinen kierros. M 70 scr-sarjassavielä neljä pelaajaa kamppailee mitaleista. N 70 hcp-sarjassa mitaliehdokkaita on vielä kuusi.

Tilastonikkarimme Matti Torkkeli on laatinut taulukon, josta jokainen voi katsella omia mahdollisuuksiaan. Taulukko löytyy kun valitsee Tawastin nettisivuilta kohdasta kilpailut- viikkokilpailut-seniorit viikkokilpailut kohdan. Sen sivun alareunassa on kohta Pistetaulukko 2020. Klikkaa sitä ja pääset AGK.n sivulle, josta löytyy kohta Senioreiden Viikkokilpailu ja siinä alakohta Palkintosijapotentiaali. Siitä vaan laatimaan omia strategioita viimeiseen kisaan. Onnea matkaan kaikille!

Heikki

Scroll to Top