Toptracer julkaisi uuden Angry Birds -pelin golfaajille

Toptracer, on tuonut markkinoille uuden Angry Birds -teemaisen pelin, joka yhdistää huipputeknologian ja hauskan viihteen perheille ja golfaajille. Pelissä suositun Angry Birds -brändin tunnetut hahmot ja pelimekaniikat yhdistyvät golfin tarkkuutta vaativiin lyönteihin.

Uudessa pelimuodossa pelaajat pääsevät lyömään palloja Toptracerin lyöntipaikoillq ja samalla tuhoamaan tuttuja Angry Birds -rakennelmia ja keräämään pisteitä. Tämä antaa perheille ja ystäville mahdollisuuden kilpailla hauskassa ympäristössä, ilman tarvetta olla ammattigolfaaja, tai edes golfaaja.

Peli on nyt saatavilla Tawast Golfin rangella.

Toptracer on aiemminkin ollut innovaatioiden eturintamassa tarjoamalla reaaliaikaista golfseurantaa ja analytiikkaa, mutta Angry Birds -peli tuo aivan uudenlaista viihdettä lajin pariin.

Angry Birds -pelin suosio, joka sai alkunsa Rovion vuonna 2009 julkaisemasta mobiilipelistä, on laajentunut elokuviksi, leluiksi ja nyt myös golfsimulaatioihin.

Youtube videoon:

Tervetuloa kokeilemaan!

Toptracer julkaisi uuden Angry Birds -pelin golfaajille

Hinnasto:

1 kori 3,50 € (vain lähimaksu)

10-kortti 35,00 €

30-kortti 105,00 €

OSAKKAAT

10-kortti 35,00 €

30-kortti 60,00 €

JUNNUT alle 18v.

10-kortti 25,00 €

Latauskortit ostetaan caddiemasterilta, caddiemasterin aukioloaikoina. Uusi kortti maksaa 5€, joten säilytä vanha korttisi tallessa.

Scroll to Top