Viikkokisan finaali lähestyy

Finaali lähestyy, on aika katsoa kuka on heik… ei kun vahvin lenkki. 11 kisaa on takana, enää yksi edessä. Mitä vaan voi tapahtua tai olla tapahtumatta. Jotkut ovat jo varmistaneet voittonsa, joissain sarjoissa kaikki on vielä aika. Kaikki seuraavat päätelmät vain  poliittisella ministerivastuulla eli Suomessa ihan sama!

Aloitetaanpa naisista, tottakai! N 50 hcp voitto on kahden kauppa. Tällähetkellä Inkeri on johdossa mutta Pirkko voi vielä voitolla nousta rinnalle. Jos niin käy niin sitten aletaan tarkastella osakilpailujen voittoja. Ja kappas vaan, molemmilla olisi kolme.Jätetään siihen, katsotaan mitä tapahtuu. Anna-Maija ja Johanna taistelevat kolmannesta sijasta. Ero tällähetkellä Anna-Maijan eduksi 8 pistettä. N 50 scr Inkerillä maksimipisteet, ei uhkaajia. Johanna ja Pirkko pelaavat sijoista kaksi ja kolme. Nyt ero 3 pistettä. Anna-Maija ja Marjut kärkkyvät vielä kolmatta sijaa.

N 70 hcp Sisko on jo varmistanut voiton. Tuula ja Anneli katsovat kummalle kuuluu hopea ja kelle pronssi. Muut ovat ulkona mitaleilta. N 70 scr voiton suhteen ei mitään uutta auringon alla. Sisko vie ja muut vikisevät. Tällä hetkellä Anneli on toisena mutta voitolla Tuula voi vielä kiilata ohi. Rakel voi myös nousta vielä pronssille.

Miesten puolella asiat eivät sitten ola ollenkaan näin selviä. M 50 hcp tällä hetkellä kärjessä Ari mutta sekä Reijo että Timo voivat vielä hätyytellä johtopaikkaa. Heikki S:llä ja Juha H:lla on vielä mahdollisuudet nousta kolmanneksi. Sama koskee Ilkkaa, Penttiä ja Raunoa. Täytyypäs vähän järjestellä lähtöryhmiä, että saadaan peli jännäksi. M 50 scrodotetusti Juha S on tavoittamattomissa. Ei yllätys varmaan kellekään. Kakkoseksi päätyy joko Ari, Timo tai Juha H. Reijo ja Ilkka voivat vielä voitolla nousta kolmanneksi.

M 70 hcp Ristolla on jo kasassa 173 pistettä eikä siihen pääse kukaan muu. Muut sijat ovatkin sitten levällään kuin…11 pelaajaa on tyrkyllä kakkoseksi ja jollekin jää sitten se kolmas sija. Kari, Heikki, Raimo, Martti, Hannu, Lauri, Antero, Esko V, Seppo, Esko K ja Markku, kaikilla vielä mahdollisuuksia. M 70 scr onkin sitten paljon yksinkertaisempi. Vain kolmenimeä esillä ja kolme mitalia jaossa. Pelataanko vai vedetäänkö kortilla? Itse asiassa tarkemmin kun katsoo niin voitto on Riston ja Matin välinen asia. Sepon on tyytyminen pronssiin mutta se onkin sitten jo varma asia.

Tällaiset ovat näkymät tänä vuonna. Laitetaan ensi torstaina ehdokkaat samaan koriin, ravistellaan ja katsotaan missä järjestyksessä tulevat ulos. Kussakin sarjassa palkitaan entiseen tapaan kolme parasta. Palkinnot jaetaan asianomaisille sitten kumpikin seura senioreiden omissa päättäjäisissä. Näin varmistetaan, että tulokset varmasti ovat oikein. Ja muistutuksena, lopullisiin pisteisiin lasketaan kolme parasta kisaan kummaltakin kentältä, Aulangolta ja Tawastilta. Aulanko voi olla pelattuna joko Hugolla tai Everstillä. Loppupisteiden ollessa tasan ratkaisee paremmuuden sijoitukset eri osakilpailuissa, montako voittoa, kakkossijaa jne. Ei muuta kuin onnea matkaan!

Nähdään ensi torstaina!

Heikki

Scroll to Top