MARKO HELÉNILLE SM-HOPEAA!

Viikonloppuna käytiin Porissa Kalafornian golfkentällä Mid TOURIN SM-lyöntipelikilpailut. Tawast Golfia oli edustamassa SM-kilpailuissa viime aikoina hyviä tuloksia esittänyt nelikko Marko Helén, Karri Sahla, Jonne Eerola sekä Harri Juvonen.

Tämän vuoden edustuspelaajien alkukausi ei ehkä ole sujunut kaikilla heidän odotustensa mukaisesti, mutta sitten kun tosi kilpailut alkoivat, oli Tawastin kaverit hioneet itsensä timanttiseen kuntoon ja siitähän todelliset pelimiehet tunnetaan!

Marko Helén oli todella lähellä saada kirkkaimman mitalin, mutta tällä kertaa Marko joutui taipumaan toisella uusintareiällä. Marko pelasi Kalafornian kentän tasaisin kierroksin tulokseen -4 (70 + 70). Neljä alle parin tuloksella pokattiin siis SM-hopeaa! Porin kenttä oli sateista huolimatta erittäin hyvässä kunnossa ja kentän greenit olivat nopeat, joten tuloksen teolle oli hyvät mahdollisuudet. Onnea Marko mitalista!!!

\"\"

Muutkin Tawastilaiset voivat olla tyytyväisiä esityksiinsä SM-kilpailuissa. Karri Sahla oli jaetulla 12. sijalla pelaten kilpailun pariin (69 + 75). Jonne Eerola pelasi tasaiset kierrokset (73 + 73) päätyen tulokseen +2 ja sijoittui hienosti jaetulle 16. sijalle. Tawastin menestystä täydensi  vielä Harri Juvonen, joka sijoittui jaetulle 38. sijalle (77 + 74).

Onnittelut vielä kaikille hienosti pelatusta kilpailusta! Innolla odotan jo kulman takana lähestyviä seuran mestaruuskisoja ja näiden herrasmiesten tuloksia siellä…