Tiilaakso Scramble

Suosittu Tiilaakso Scramble pelattiin viikonloppuna 14-15.9.2019 kolmella hyvin erilaisilla kentällä ja syksyn sää näytti kaikki puolensa ja asetti haasteita osallistujille. Lauantai saatiin pelata kuivassa, kirpeässä ja syksyisessä säässä Hattulassa ja AGK Hugolla.
Sunnuntaina Tawast Golfissa saatiin sadetta pienestä tihkusateessa kaatosateeseen asti ja sitä tuli koko kisan ajan. Pelaaminen oli hyvinkin haastavaa kisan loppupuolella ja ihan jokainen kisan loppuun asti pelannut olisi ansainnut mitalin sitkeydestään. Kiitos ja kumarrus jokaikiselle, hyvin te veditte.

Kisassa palkittiin kolme parasta HCP lyöntipelissä ja paras SCR tulos. Kilpailun johto oli päättänyt, kuten edellisinä vuosina, ettei SCR voittajia palkita HCP sarjassa, jos sinne kolmen parhaan joukkoon suoriutuu.

Paras pari SCR sarjassa oli Karri Lehto ja Henri Nylander tuloksella 122. Huikea tulos siinä sateessa. Isot Onnittelut heille! He olivat myös tuolla tuloksella ykkösiä HCP sarjassa.

Ja sitten kolme parasta sarjassa lyöntipeli HCP.
Ykkössijalle pelasivat pari Marko Helén ja Vesa Rontu tuloksella 127.
Kakkoseksi Antti Helmi ja Ville Räntilä samalla tuloksella 127.
Kolmanneksi sijoittuivat Jesse Pesonen ja Jimi Pesonen tuloksella 129.
Onnittelut kaikille voittajille!

\"\"

Suuri kiitos kaikille osallistujille Tawast Golfin, Hattula Golfin ja Aulanko Golfin puolesta! Kilpailutoimikunta kiittää myös runsasta osallistujajoukkoa!

Muutama scramble kisa on vielä syksyn aikana tarjolla Tawast Golfissa. Joten kaikki innokkaat ilmoittautumaan.