Tawastilla hyvä edustus aluetourilla Tampereella

Aluetourin toinen osakilpailu pelattiin tiistaina Tammer golfin kentällä. Sääennuste ei oikein hyvää luvannut, mutta totuus oli toisenlainen. Muutamaa pientä kuuroa lukuunottamatta päästiin pelaamaan ihan kunnollisessa tuulettomassa säässä. Kenttä oli kyllä aikaisempien sateiden jäljiltä melko märkä eikä muutenkaan kunnoltaa ehkä ihan parasta priimaluokkaa, mutta sama kaikille. Ei varmaan haitannut kenenkään peliä. Korkeintaan sai mahdollisista epäonnistumisista aiheen syyttä jotain muuta kuin itseään niin kuin me golfarit helposti teemme.

Sarjassa M70 oli mukanan peräti 6 tawastilaista 48:sta pelaajasta eli 13 % oli meikäläisiä. Loppusijoituksetkin olivat ihan mukavaa luettavaa vaikkei voittoa tällä kertaa lohjennutkaan. Allekirjoittanut selvitti kentän brutto 84, netto 75, ja sillä heltisi kuudes sija. Heikki Vehkaperä oli 13:s tuloksella 77, Toivo Pönni samalla tuloksella heti 14:s ja Ahon Raimo edelleen samalla tuloksella 16:s. Rantsin Karilla oli yksi lyönti enemmän ja sijoitus 19. Lauri Linberg löi 83, jolla sijoittui 36:ksi. Sarjan voitti Antti Haavisto Lakeside Golf Vammalasta. Hän pelasi ainoana alle parin, 71.

Sarjassa M 65 oli vain yksi edustaja. Anttosen Karilla ei ollut ihan paras mahdollinen vire päällä ja tulos 85 on kyllä Karille kovin vaatimaton, onneksi myös varsin harvinainen.

Samoin sarjassa M 60 vain Toivo Kumm edusti Tawastia. Toivo pelasi tässä kisassa tuloksen 82, jolla heltisi sija 20.

Yksinäinen susi sarjassaan M50 oli myös Harilon Juha. Juha pelasi tällä kertaa tuloksen 77 jolla sijoittui kuudenneksi.

Naissenioreita ei valitettavasti Tawastista tällä kertaa ollut mukana. Toivottavasti ensi kerralla, kun elokuussa kisaillaan Lakeside Golf Vammalan Järvenranta-kentällä.