Tawastilaiset aluetourilla

Aluetourin ensimmäinen osakilpailu pelattiin tiistaina 4.6 Kaanavagolfin hyväkuntoisella kentällä Vääksyssä. Sää suosi pelipäivää, ei liian kylmä, ei palellut, ei satanut. Tuulikin varsin maltillinen. Ei mitään ulkopuolista syytä estämässä hyvää tuloksentekoa. Pelaajia oli niin paljon, että kun ensimmäiset starttasivat kello 8.00 aamulla, viimeiset lähtivät kentälle vasta kello 15.10. Tawastilaisia oli mukana ilahduttava määrä ja menestystäkin tuli, vaikka ei ihan voittoon saakka ylletty.

N 65 sarjassa Tuija Herbst sijoittui toiseksi vain pisteen voittajalle hävinneenä. Jos oikein tulkitsen mielestäni hiukan vaikeaselkoista Golfboxin tulosluetteloa Tuijan pisteet olivat 39. Tuija olikin meidän ainoa naisseniori tässä kisassa. Kaikkiaan pelaajia oli täsä Tuijan sarjassa 19.

Miesten puolella M 50 sarjassa Harilon Juha pelasi lyöntipelinä yhden alle eli netto 71. Sillä irtosi kolmas sija. Tulosluettelossa Juhan seuraksi on kirjattu VGCC eli Vanajanlinna, mutta omana poikana pidetään! Sarjassa ei muita tawastilaisia, pelaajia kaikkiaan 18.

M 60 sarjassa Toivo Kumm sijoittui kymmenenneksi tuloksella netto 75. Heikki Taavitsainen oli kolmastoista, tulos sama 75. Pekka Nenosen tulos 77 riitti viidenteentoista sijaan. Aslak Lukander oli kahdeskymmenes tuloksella 79. Pelaajia kaikkiaan 33.

M 65 sarjassa paras tawastilainen oli Kari Anttonen, tulos 74. Pelaajia kaikkiaan 22.

M 70 sarjassa Lauri Lindberg pelasi pariin ja sijoittui seitsemänneksi. Heikki Vehkaperän tulos oli 76, jolla heltisi kahdeskymmenes toinen sija. Samalla tuloksella Raimo Ahtiainen oli kahdeskymmes kolmas ja Heikki Aaltonen kahdeskymmes kuudes. Händärit ratkaisivat keskinäisen paremmuuden Vehkiksen hyväksi. Toivo Pönni oli kolmaskymmenes kuudes, tulos 78, Raimo Aho viideskymmenes neljäs, netto 82 ja Kari Rantsi tuloksella 84 viideskymmenes kuudes. Pelaajia sarjassa oli kaikkiaan 60.

Seuraava osakilpailu pelataankin sitten omalla Tawastin kentällä heinäkuun 3. päivänä. Jospa silloin saataisiin vielä enemmän omia mukaan kisaan.