Sennut viimeistä kertaa Everstillä (tänä kesänä)

Viimeinen tämän kesän Everstin kisa pelattiin keskiviikkona hienossa golfsäässä. Nyt ei ollut liian kuuma eikä tuullutkaan haitaksi asti. Pieni kuuro kesken kisan vain virkisti pelaajiaJ. Mukana oli nyt 82 pelaajaa.

Kovimman tuloksen pelasi kertaa Tuula Lehto, jolle pisteitä kertyi peräti 41. Samassa sarjassa Auli Ruokonen sijoittui toiseksi tuloksella 37. Naisten scr-sarjassa vähiten lyöntejä Riitta Andersinille, jonka kortista löytyi vain 83 merkintää.

Miesten puolella lähes samaan vauhtiin Tuulan kanssa ylsi Raimo Aho, joka voitti alemman händärisarjan tuloksella 69. Kuinka voikin miehen peli muuttua parissa yössä! Nokialla maanantaina ei kulkenut ihan yhtä hyvin. Anttosen Kari pelasi tasan 72, mutta tasoitus laski 0,2. Ihmeellistä tämä golfin matematiikka. Ylemmässä sarjassa Vanhasen Matti jatkoi hurjasteluaan. Nyt syntyi tulos 37 pistettä, jolla heltisi sarjan voitto. Samaan tulokseen ylsi myös Kari Veijalainen. Koko kisan parhaan tuloksen pelasi kukapas muu kuin Kettusen Jari. Hänellä lyöntejä vain 79.

Viitisen tuntia siinä taas vierähti. Kellään ei taida olla mitään neuvoa, jolla pelinopeutta saataisiin hiukan paremmaksi. No, toisaalta täytyy muistaa, että valtaosa pelaajista on ”myöhäisemmässä keski-iässä”, jolloin eteneminen luontaisesti hidastuu. Pelit pelataan arkipäivänä aamupäivällä, jolloin kentillä ei ole aivan hirveää ruuhkaa. Saadaan toimeliaisuutta klubeille hiljaisemmillekin hetkille (ja hiukan tulojakin).

Seurava kisa onkin sitten vasta kolmen viikon kuluttua Tawastilla. Sitä ennen keritään ratkomaan seurojen mestaruudetkin tulevana viikonloppuna. Ei muuta kuin rohkeasti mukaan. Kunnia-asia pelata seuran mestaruudesta.