Naara

NAARAN SÄÄNNÖT

  1. Kisaan voi osallistua jokainen, jolla on pelioikeus ja jäsenyys Tawast Golfiin. Pelioikeus voi perustua omaan osakeomistukseen, vuokrapelioikeuteen tai oikeuteen käyttää yritysosakkeen tuomaa pelioikeutta. AGK:n kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen pelioikeus ei anna suoraa osallistumisoikeutta, mutta hallitus voi antaa erillisen osallistumisluvan erikseen nimetyille henkilöille, jotka historian tai muiden syiden perusteella sen ansaitsevat.
  2. Kisassa noudatetaan golfin virallisia kilpailusääntöjä. Paikallissäännöt huomioidaan kulloinkin vallitsevan tilanteen mukaan.
  3. Kilpailu pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä. Korkein hyväksyttävä slope-tasoitus on 20. Myös korkeamman tasoituksen omaava pelaaja voi osallistua kisaan, mutta saa hyväkseen vain em. tasoituksen. Tasatuloksen sattuessa alhaisemman tarkan tasoituksen omaava pelaaja voittaa. Jos peli tämän jälkeenkin on tasan, ratkaistaan paremmuus matemaattisen menetelmän perusteella.
  4. Kilpailu pelataan pääsääntöisesti sunnuntaisin. Lähtöaika pyritään saamaan klo 08.20-09.20 väliselle jaksolle. Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin viikon keskiviikkoon klo 16.00 mennessä caddiemasterille puhelimitse tai netin kautta. Lähtöaikoja on varattu 3. Ilmoittautuminen on esteen sattuessa peruutettava, jotta mahdolliset jonottavat pelaajat pääsevät mukaan ja tarpeettomat lähtöajat voidaan peruuttaa.
  5. Pelaajat voivat keskenään muodostaa peliryhmiä, jotka kilpailun vastaava hyväksyy. Sitä varten pelaajien tule olla paikalla noin 15 minuuttia ennen ensimmäistä varattua lähtöaikaa.
  6. Osallistumismaksu kaudella on 10 €. Palkinnot jaetaan kahdelle parhaalle siten, että toiseksi sijoittunut saa 10 € ja voittaja loput. Kun pelaajia on 10 tai sen yli, osallistumismaksuista tarjotaan pelaajille pieni olut tai vastaava. Kussakin kilpailussa otetaan osanottomaksuista 10 € kauden lopussa jaettavaa erikoispalkintoa varten, eli kertyneen potin voittaa viiden (5) kierroksen parhaan nettokeskiarvon tehnyt pelaaja. Voittaminen siis edellyttää osallistumista vähintään viiteen (5:een) kilpailuun. Tasatuloksen sattuessa ratkaisee parempi yksittäinen nettotulos.
  7. Supernaara osallistumismaksu on 30 €. Kertyneestä summasta maksetaan kilpailun jälkeen tarjoiltava iltapala ja juoma. Loppu jaetaan kahden parhaan kesken %-suhteessa 70/30. Supersunnuntaihin voivat osallistua ne, joilla on vähintään kolme osallistumista normaaliin viikko-kisaan kuluvan kauden aikana.
  8. Supersunnuntain voittaja saa vuodeksi haltuunsa ”Naara”- kiertopalkinnon.
  9. Kaikki tasoitusta laskevat kortit on jätettävä caddiemasterille riippumatta sijoittumisesta kilpailussa.
  10. Miesten kisan järjestelyistä ja tilastoinnista vastaa kunakin vuonna erikseen valittava ”cheeffi”.
Scroll to top