N60, N70 ja M75 Tour Tawastilla

\"\"

Maamme parhaat iäkkäämmät seniorigolfarit kokoontuivat Tawastille keskiviikkona 12.6.2019. Kyseessä oli N60, N70 ja M75 Tourin 2. osakilpailu. Pelaajia riitti hyvin, sillä kokonaista 143 pelaajaa kiersi Tawastin kenttää. Ensimmäiset lähdöt tapahtuivat aamulla kello 8.00 ja viimeiset starttasivat matkaan vasta kello 15.09. Pelattiin kolmen pelaajan ryhmissä yhdeksän minuutin välein, joka järjestely osoittautui varsin onnistuneeksi. Ruuhkia ei syntynyt ja pelinopeus säilyi ihanteellisena. Viimeisetkin palasivat lenkiltään ennen puolta kahdeksaa. Pitkä päivähän siitä kaiken kaikkiaan tuli, mutta kiitos riittävän määrän vapaaehtoisia toimitsijoista kaikesta selvittiin kunnialla. Sääkin suosi tapahtumaa, aamulla hiukan viileää, mutta kokonaisuutena varsin onnistunut tapahtuma. Vahinko vain, että kun M 75 sarja palkintojen jako tapahtui vasta sarjan päätyttyä illalla, ei paikalla ollut edes palkintojen saajista kuin pieni osa. Ymmärrettävää pitkien etäisyyksien takia, mutta kovin valitettavaa.

\"\"

N60 sarjan voitti Tellervo Maunuksela Pickalasta tuloksella 68. Toiseksi sijoittui Aulangon Paula Paakkari-Kaukonen vain lyönnin voittajalle hävinneenä. Paras tawastilainen oli jaetulla seitsemännellä sijalla Marjut Viitasalo, tulos 73. Riitta Andersinin tulos 75 riitti jaetulle kahdennelletoista sijalle.

N70 sarja voittoon pelasi Vihti Golfin Ritva Hämäläinen tuloksella 67. Hämeenlinnalaisia ei tässä sarjassa ollutkaan.

M75 sarjassa voiton pokkasi tällä kertaa Oulun Pentti Kiiskinen tuloksella 82. Ei mennyt hukkaan pitkä matka. Master Golfin Tero Talkamo, Nokian Erkki Ripatti ja Lahden Matti Rissanen jakoivat toista sijaa tuloksella 83. Entinen aulankolainen, nykyisin Hyvinkäätä edustava Markku Kerttula jakoi viidettä sijaa. Paikallisista paras oli Aulangon pitkän linjan golfari Juhani Nieminen, jonka tulos 93 riitti sijaan kolmekymmentäneljä.Luoston Taisto ja Koposen Seppo jakoivat sijaa viisikymmentäkahdeksan.