Menestystä aluetourin finaalissa

Senioreiden aluetourin finaali pelattiin 2.9 Viipuri Golfin Etelä-Saimaan kentällä Lappeenrannassa. Mukaan oli kutsuttu osakilpailuissa parhaiten menestyneet pelaajat, yhteensä kaikki sarjat laskien 140 miestä ja naista. Melkoista vilskettä siis.

Tawastista kutsun olivat saaneet M50-sarjassa Juha Harilo ja M65-sarjassa Kari Anttonen. Eikä suotta. Juhalla alku hiukan nikotteli, mutta takaysin 39 oli loistava suoritus. Yhteistuloksella 76 Juha sijoittui neljänneksi. Pronssi karkasi samalla tuloksella mutta pienemmällä tasoituksella pelanneelle Muuramen Martti Jaakonmäelle. Sarjan muuten voitti Aulangon Timo Sankari. Onnea naapuriseuralaiselle.

M65-sarjassa Kari pelasi tasaisen kierroksen. Tulos 41+42=83 oli ilman tasoituksia sarjan paras. Kun kuitenkin itse kisassa pelattiin tasoituksin, sai Kari tuloksellaan 73 hopeaa. Hopea ei ole häpeä, vaikka se varmaan hiukan happamalta tuntuukin!