Uutiset

Töitä tarjolla!

Haemme työntekijöitä Tawast Golfiin kaudelle 2018.

Kentänhoitokoneiden huoltomies

Haemme huoltomiestä vastaamaan kaikista Tawast Golfin kentänhoitokoneiden huoltotöistä. Odotamme hakijalta kokemusta kentänhoitokoneiden tai vastaavien huoltamisesta sekä reipasta asennetta työhön. Työsuhde alkaa arviolta huhtikuun lopulla ja jatkuu sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevana tai määräaikaisena. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta satunnaisesti myös viikonloppuisin. Jos kiinnostuit, niin lähetä näköisesi työhakemus sähköpostitse osoitteeseen mika.uutela@tawastgolf.fi. Lisätiedot Mika Uutela 0405433749.

Kentänhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin:

Odotamme täysi-ikäiseltä hakijalta reipasta otetta työhön. Kokemus golfkentän hoitotöistä tai muista vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta ei pakolliseksi. Töitä tehdään pääsääntöisesti aamuvuorossa (klo 6-14), mutta satunnaisesti työt ajoittuvat myös ilta-aikaan. Kentänhoitoa tehdään viikon jokaisena päivänä, joten olethan valmis myös viikonlopputöihin. Työ alkaa arviolta huhtikuun lopulla ja sopimuksen kesto 4-6 kuukautta. Työvuoron pituus 6-8 tuntia.  Jos kiinnostuit, niin lähetä näköisesi työhakemus sähköpostitse osoitteeseen mika.uutela@tawastgolf.fi.

 

Caddiemaster/ golfkentän vastaanotto (asiakaspalvelu):

Odotamme hakijalta vähintään 20 vuoden ikää, iloista mieltä sekä reipasta otetta työhön. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuorotyöhön sekä viikonlopputöihin. Työ alkaa arviolta 1.5. ja sopimuksen kesto 4-6 kuukautta. Jos kiinnostuit, niin lähetä näköisesi työhakemus sähköpostitse osoitteeseen anja.pirttiniemi@tawastgolf.fi.

 

 

 

Scroll to top