Hämeenlinnan avoimet mestaruuskilpailut 2017

Kilpailu päästiin pelaamaan aivan loistavassa säässä, vaikka sadetta luvattiin, pisaraakaan ei tullut, aurinko paistoi.

\"\"Tulostaso oli erittäin kova, vaikka kenttä ei ole ihan priimakunnossa vaikean talven jäljiltä. Tawast Golfin maajoukkue mies, Tuomas Nukari, esitti todella hienoa peliä, lyöden taululle tuloksen 68 (-4). Näin ollen Tupesta tuli jo perinteeksi muodostuneen kisan neljäs voittaja. Aiemmat voittajat ovat olleet Oula Myllymaa, Antti Ahava sekä Marko Helén. Ensimmäistä kertaa kilpailun historiassa, voittotulos oli alle parin. Kilpailun scratch-sarjan toinen oli Aleksi Seppänen, loistavalla tuloksella 71 (-1). Seuraavat sijat menivät tuloksella 74 (Karri Lehto, Sauli Lehtinen ja Marko Helén).

Ensimmäistä kertaa kilpailun historiassa mukana oli myös HCP-sarja, sarjan ylivoimainen voittaja oli Pekka Kainulainen, tuloksella 69. Toinen Anssi Salminen tuloksella 74 sekä kolmas samalla tuloksella Vili Alitalo.

Erikoiskilpailuita oli myös runsaasti, niistä mainittakoon erikoisin… bogitikka by Metritiski eli eniten bogeja tehnyt pelaaja… voittotulos oli 10, näitä pelaajia oli yhteensä neljä (Lasse Riihimäki, Niklas Kankkunen, Anssi Salminen, Petteri Virta).

\"\"Yhteensä pelaajia kilpailussa oli 41. Palkintopöytä oli todella runsas ja arvokas, pelaajat antoivat isot kiitokset myös kilpailun jälkeen tarjolla olleesta ruoasta (wingsejä sekä ribsejä). Erittäin onnistunut päivä ja tapahtuma. Ensi vuonna suurella joukolla mukaan kisaan.

Iso kiitos tapahtuman järjestäjille sekä sponsoreille.