Hämeen Sanomat Scramblessa kova tulostaso

Teksti: Kilpailunjohtaja Jussi Luokomaa

Lauantaina 2. Kesäkuuta kilpailtiin Tawast Golfin pitkäikäisin avoin golf-kilpailu Hämeen Sanomat Scramble. Kyseistä kisaa on pelattu aina kentän alkuvuosista lähtien, eli kohta 30 vuotta.

Tänä vuonna 36 paria, eli yhteensä 72 pelaajaa lähti taistelemaan kilpailun voitosta. Kisa koostui kahdesta sarjasta, tasoituksellisesta sekä tasoituksettomasta. Erikoiskilpailu oli väylällä 11 ollut lähimmäs lippua-kisa.

Lämpimissä olosuhteissa pelattu kilpailu muodostui kovatasoiseksi. Tasoituksettoman sarjan voittoon golfasi Tawastin omat pojat, Santtu Malin ja Henri Nylander. Pojat löivät kovan tuloksen 10 alle kentän ihannetuloksen. Nylander oli mielissään kisan jälkeen tuloksesta, vaikka myönsi mahdollisuuksia olleen vieläkin kovempaan tulokseen.

• Aloitimme todella hyvin, mutta lopussa olisi voinut pelata hieman paremminkin, Nylander tuumi.

\"\"Tasoituksellisen sarjan voittoon golfasi varttuneempia herrasmiehiä. Entinen kapteeni Toivo Pönni sekä toinen tawastilainen Juha Harilo pääsivät pokkaamaan kilpailun pääpalkinnon huimalla 61 lyönnin nettotuloksellaan. Parivaljakon peli kulki mainiosti ja onnistumiset menivät sopivasti limittäin.

• Päivän kohokohta oli Juhan loistoputti kympillä. Se oli oikea kunnon lirutus, muotoili Pönni.

Lähimmäksi lippua väylällä 11 löi Juha Uhlgren ja mies sanoi tuon onnistumisen tuoneen myös birdien seuraavalla lyönnillä.

Kilpailun jälkeen pelaajat söivät kisaan kuuluneen lounaan ja palkintojenjaossa oli mukavasti porukkaa. Ensi vuonna uudestaan!