Hämeen Sanomat Scramble 27.7.

Lauantaina pelattiin perinteinen kahden hengen Hämeen Sanomat scramble 41 joukkueen kesken. Kenttä oli saatu hienoon kuntoon ja keli oli kesäisen loistava vaikka kentällä ei ollut havaittavissa tuulenvirettäkään. Olosuhteisiin nähden kisa saatiin vietyä läpi hyvässä aikataulussa ja tulostaso oli odotetun kova. Kilpailussa palkittiin kolme parasta HCP tulosta, paras SCR ja erikoiskilpailuna oli lähimmäksi lippua kisa väylällä 14.

\"\"

Erikoiskilpailun voitti tuloksella 0,10 m Antti Helmi (AGK). Antti totesi palkintojen jaossa, että nyt oli hole in one todella lähellä. Pallo oli tippunut hieman reiän yläpuolelle ja vierinyt reiän vierestä. Hyvin lähellä oli myös Sandelsin erikoispalkinto, joka oikeuttaa vuoden juomiin, jos tekee hole in onen kyseisellä reiällä kauden 2019 aikana. HCP sarjan voittajat olivat Jukka-Pekka Jaatinen (Tawg) ja Pekka Kinnunen (Hag) netto tuloksella 60. Toiseksi tulivat Leevi Kannisto (AGK) ja Jesse Tuominen (AGK) tuloksella 62. Kolmanneksi Aki Kiiliäinen (Tawg) ja Lasse Riihimäki (Tawg) tuloksella 65. Samassa nettotuloksessa 65 oli neljä joukkuetta, mutta kyseiset herrat voittivat kolmannen sijan pienimmällä slopella. Voittajat Jukka-Pekka ja Pekka kiittelivät kentän kuntoa, hienoa keliä ja erinomaista lähipeliään. SCR sarjan voiton tuloksella 63 voittivat Karri Sahla (Tawg) ja Pekka Salo (Tawg). Todettakoon, että kyseinen pari olisi ollut myös HCP sarjan toinen mutta yhteistyökumppani oli määritellyt kisan säännöissä, että SCR voittaja jää toisessa sarjassa palkintojen ulkopuolelle. Tämä oli erinomainen sääntö, koska palkintoina oli samoja palkintoja molemmissa sarjoissa, joten useampi joukkue pääsi näin palkinnoille. SCR sarjan voittajat kiittelivät yhteistyökumppania Hämeen Sanomia pitkäaikaisesta yhteistyöstä ja totesivat, että on hienoa olla mukana perinteisessä kisassa vuodesta toiseen.

Tawast Golf kiittää osallistujia ja Hämeen Sanomia kilpailusta. Todettakoon, että kisan järjestäminen heinäkuussa oli hyvä idea ja ensivuonna jatketaan samalla ajankohdalla.