AlueTourin kolmas osakilpailu

Aluetour Häme 3. osakilpailu pelattin hienossa golfsäässä Sastamalassa Lakeside Golf Vammalan hyväkuntoisella Järventanta-kentällä. Siis sillä vanhemmalla ei niin kovasti kauhua herättävällä :). Pisteitä oli jaossa oikein roppakaupalla. Viimeisessä kilpailussahan jaettiin pisteet 1,3 kertaisena, jotta mahdollisimman moni osallistuisi myös tähän kilpailuun.

Naisten sarjoissa ei mukana ollut tawastilaisia pelaajia. M50- sarjassa Juha Harilo pelasi netto 81 ja sijoittui 6:ksi. M60-sarjasa Toivo Kumm tulos 79 netto ja sijoitus 15. M65 ei tawastilaisia. M70-sarjassa Toivo Pönni sijoittui 8:ksi tuloksella 73. Allekirjoittanut pelasi 75. joka riitti 12:teen sijaan. Lauri Lindbergin tulos oli 79 ja sijoitus 18. Raimo Aho pelasi 80 ja sijoittui 20:ksi. Kari Rantsin tulos 81 riitti sijalle 22 ja Heikki Vehkaperän 83 24:ksi.

Aluetourin finaali pelataan 05.09.2020 Oulun Golfkerhon kentällä. Parhaat osakilpailujen pisteiden kerääjät saavat sinne aikanaan kutsun.